marți, 18 octombrie 2011

Activitati la bord

     La bordul navelor de croaziera exista anumite activități destinate exclusiv membrilor de echipaj menite sa întrețină spiritul colegial, activități de recreere si petrecere a timpului liber.
   Locurile de petrecere a timpului liber sunt in zona dedicata exclusiv membrilor de echipaj aici după cum spuneam în posturile precedente având acces doar echipajul.
    Cel mai vizitat loc de relaxare si recreere este CREW BAR-UL unde se strâng majoritatea membrilor de echipaj fie la început de zi de lucru pentru un espresso, capuccino etc, fie la sfarsit de program pentru o bere, cocktail, vodca, apa sau răcoritoare.
  Aici poți întâlnii pe oricine de la căpitan pana la cel care spală puntea, fiind un loc de socializare un loc de relaxare, tot aici desfășurându-se și petrecerile organizate pentru crew. La crew bar gasesti, apa minerala, plata , racoritoare gen cola, fanta sprite,etc, sucuri naturale, chips-uri, croisante, snak-uri, bere, strong drinks, tigari si cartele telefonice, toate putând fi achizitionate cu crew-pass-ul sau id card-ul. Tot in crew bar se gasesc si cateva computere cu acces la free mail și acces la itinerariile navelor de croaziera, o interfata cu informatii utile despre viata la bord.
   Aici se organizeaza seri de karaoke, si party-uri , jocuri de bingo toate organizate de The Chaplain, sau popa sau cum vreți voi sa ii spuneți.
   Acesta se ocupa cu organizarea activitatiilor pentru crew, tot la el putand apela pentru a închiria un film sau o carte sau un Wii, Play Station.  Acelasi The Chaplain organizeaza excursii pentru echipaj in diferite locatii in functie de itinerariul navei. De asemenea puteti inchiria biciclete, sau puteti organiza un meci de fotbal sau basket.     Pentru acces la internet exista la bord o sala cu calculatoare sau daca detineti un dispozitiv cu conectare wireless,puteti accesa reteaua existenta insa costurile sunt destul de mari, de aceea recomand folosirea platformei de free mail sau asteptati sa iesiti in porturi unde găsiți o zona de wireless, sau un calling center.
 Pentru a telefona puteti achizitiona cartele telefonice la crew bar.
La bordul navelor de croaziera exista si un loc special amenajat unde se poate face plaja, de obicei dotat cu un jacuzzi si dușuri, folosirea zonelor cu piscina și jacuzzi din zona pasageri fiind interzisa.
  Cabin party-urile le gasesti la mai tot pasul si aproape in fiecare zi exista unul sau mai multe prin cabinele membrilor echipajului. Daca ti-ai facut un obicei in a petrece pana noaptea tarziu dupa terminarea programului,consuma cu prudenta alcool pentru ca te poti trezi cu un alcool test sau nu te poti trezi la timp dimineata si apoi ai dat de belea in ambele cazuri.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Job Selection

storekeeper