marți, 18 octombrie 2011

Primele saptamani

    Odata ce ai imbarcat trebuie sa ai asupra ta ca si documente urmatoarele: analizele medicale, certificarile IMO si contractul de munca, fara aceste acte nefiind posibila desfasurarea activitatii tale la bord. Se vor completa si niste documente de imbarcare.
    Vei fi intampinat de managerul de departament, sau o persoana din departamentul in care vei lucra, care te va conduce la cabina care iti va fi "casa" pe durata contractului, si iti va fi inmanata cheia de la cabina.
   In aceeasi zi va avea loc si un "drill" in care vei primii informatii despre activitatile tale in urmatoarele saptamani, gen "boat drill", familiarizarea la bord, explicatii despre siguranta la bord.
    Urmatoarele 2-3 saptamani vei participa la aceste "boat drill"-uri , care sunt obligatorii si vei sustine si niste teste orale si scrise care sa ateste faptul ca ai luat la cunostinta, ai inteles si invatat despre viata la bord.
    Aceste training-uri vor fi sustinute de ofiteri specializati ai companiei care fac parte din departamentul de punte de comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Job Selection

storekeeper