sâmbătă, 18 octombrie 2014

Tinuta la munca

     Tinuta, sau uniforma este in majoritatea cazurilor oferita de compania de croaziera,.
  Uniforma este standard pentru fiecare departament in parte, la aceasta se adauga OBLIGATORIU name tag-ul sau insigna cu numele tau pozitia pe care o ai si tara de provenienta. Tinuta trebuie sa fie in permanent curata si in cele mai bune conditii. Uniforma este cartea voastra de vizita si avand o uniforma impecabila faceti o impresie buna atat clientilor cat si superiorilor dumneavoastra.
    Pentru facilitarea intretinerii tinutei pe navele de croaziera exista o spalatorie unde se pot spala uniformele gratuit, in functie de un program, dar si hainele personale contra cost. Pentru membrii de staff si ofiteri exista si tinuta de gala, care se foloseste doar in cazul serilor cu tinuta formala.
     La angajatii de la shop aceasta(tinuta de gala) trebuie achizitionata de catre angajat!
Uniforma celor de la shop este formata din costum de culoare inchisa negru bleu marin inchis, pentru fete si fusta, pantofi negrii, camasa alba si cravata in cazul baietilor si esarfa in cazul fetelor, de acceasi culoare oferite de companie.
   Majoritatea departamentelor hotel pot avea tinutele asemanatoare, receptie, casino, shop, foto evidentiinduse doar prin cravata, esarfa.
 Departamentele de housekeeping si bar au uniforme specifice jobului pe care il fac.

Exista uniforma de zi si de seara si aceasta difera de la un departament la celalalt.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Job Selection

storekeeper