duminică, 18 octombrie 2015

Unde mancam?

    Mancam la staff mess/crew mess sau la officer mess aceste fiind locurile special amenajate pentru membrii echipajului. Accesul la ofdicer mess se face doar daca esti considerat officer, sau activezi pe pozitie de management.Mancarea este gratuita si se serveste in sistem bufet sau impinge tava de 3 ori pe zi,unde gasim salate, paste, supe, legume, carne 2-3 feluri, garnituri si desert, insa de cele mai multe ori mancarea nu este cea mai buna, motivul principal fiind lipsa de preocupare a bucatarilor care gatesc pentru echipaj. De asemenea mai exista si tea time si midnight snack unde gasiti sandwich-uri, pizza si prajituri!
Nu mancam la cabina, unde este interzis sa mananci si sa detii mancaruri cu risc de perisabilitate.

Chips, ciocolata si snack-uri uscate si ambalate pot sa fie consumate la cabina!
Alternativa exista doar in porturi, gen fast food si restaurante. Atentie mancarea nu se poate aduce la bord decat cea ambalata despre care vorbeam mai devreme.
 Unele linii de croaziera permit utilizarea bufetului de catre anumite categorii de personal- hotel, punte de comanda.
Pofta buna...
Alternativa e Mac donalds, kfc sau junck food de prin porturile unde te opresti cu barca.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Job Selection

storekeeper